Wat kost Typisch Hond?

Een investering in je hond kost tijd en geld. Om dit allemaal zo behapbaar mogelijk te houden biedt Typisch Hond een complete gedragstherapie voor een vaste prijs. Zo weet je vooraf precies wat je kunt verwachten.

Gedragst­herapie

Compleet therapietraject met hondengedragstherapeut Cindy, inclusief telefonisch contact voorafgaand aan het consult, een uitgebreide vragenlijst, een consult aan huis van 2 uur, oefeningen, behandelplan, tussentijdse telefonische evaluatie en 2 maanden telefonisch begeleiding.

€ 200,-/ voor een compleet traject *

Privétraining

Privétraining van je hond vindt plaats aan huis of op een externe locatie. Afhankelijk van de vraag en het soort gehoorzaamheidstraining worden de totale kosten bepaald. Een consult is altijd 1-op-1 en duurt 1 uur.

€ 50,-/ per consult *

* Reiskosten zijn niet inclusief, deze worden afhankelijk van de trainingslocatie berekend. Mijn werkgebied is Utrecht e.o.

Snelle fix

Binnen no-time het gedrag van je hond verbeteren? Helaas, dat kan niet. Het gedrag van je (nieuwe) hond begrijpen en proberen te verbeteren kost tijd. Als eigenaar moet je zelf ook hard werken om tot het gewenste resultaat te komen. Typisch Hond helpt je daarbij door met positieve trainingsmethodes en hondvriendelijke hulpmiddelen het probleemgedrag van je hond zoveel mogelijk om te buigen. In ieder geval tot een aanvaardbaar niveau.

Op zoek naar een hondentrainer typisch voor jouw hond?

Bij Typisch Hond ben je aan het juiste adres.

Neem contact op

Vul het contactformulier in met je vraag en er wordt z.s.m. contact met je opgenomen.

Telefoon

06 – 150 657 10